Upptäck Netents Divine Fortune slot

Det finns flera fina progressiva slots från spelföretaget Netent. Ett progressivt spel har en jackpott som växer med varje satsning som görs på det. En av deras senaste spelautomater som samlar ihop större vinster är Divine Fortune. Sloten har ett grekiskt mytologiskt tema och är ganska enkelt i sin struktur.

Det här är inte sloten du vill spela på om du förväntar dig en massa animationer och storslagna ljudeffekter. Den kommer inte med glitter och glamour och är heller inte full av filmklipp med action. Men spänningen som en ständigt växande jackpott erbjuder är svår att slå. Dessutom så är Divine Fortune sloten otroligt välgjord.

Ett spännande tema

Inom området grekisk mytologi så ryms det mycket. Det finns gudar, monster, hjältar och så under. Du kommer att hitta många slots online med detta tema. Men få är så välgjorda och intressanta som Divine Fortune. Bortse från alla recensioner av sloten som säger att den är lite trist, det är den inte! Tvärtom så har Netent lyckats skapa något som känns genuint och faktiskt också rätt så unikt.

Netent divine fortune

Grafik och effekter

Det är som sagt så att Netents Divine Fortune slot är fri från en massa glitter och blinkande. Det här är inte sloten med 3D animationer och den kommer inte att skrämma dig från vettet med plötsliga ljud och andra överraskningar. Men en sak är säkert, det är snyggt!

Temat levereras på ett så klassiskt och elegant sätt. Symbolerna har skapats med stor talang och kunskap om hur färger och skuggor ska användas. Till detta så kommer det ljud som knappt märks. Inget är löjligt eller galet. Det är faktiskt skönt med tanke på hur många slots som är det motsatta.

När du snurrar så spelas det lugn musik och då du vinner så kommer detta att understrykas med ljudeffekter som är utformade för huvudkaraktärerna såväl som för wild och bonussymboler. Temat känns attraktivt och du får den ro som krävs för att verkligen fokusera på spelet.

Mer om Divine Fortune sloten

Spelautomaten har 5 hjul, 3 rader och så finns det 20 vinstlinjer att satsa på. Du ska välja storleken på din satsning och sedan snurra igång. Spelet har en utbetalningsprocent på 96.69 vilket kan ses som bra. Det finns tre progressiva jackpotter att vinna. Den största blir aktuell med stor satsning vilket kan vara av intresse för storspelare som inte har något emot att satsa max varv på varv.

Wild symboler ger free spin

Det finns en wild symbol i spelet som kan dyka upp och ge ett extra snurr. Om du får en wild till bakom den första wild symbolen så får du expanding effekt. Det här påminner lite om effekten som du kanske har sett i Netents Jack and the Beanstalk slot där wild symboler vandrar.

Det finns också free spins att hämta. Du kan få upp till 12 free spins på spelet. Det går inte att få nya free spins när du är i detta läge. Men det du inte får missa är att varje wild som dyker upp under free spins kommer att expandera. Så länge som den finns kvar på hjulen så kommer du att få wild free spins. Det gör att 12 free spins lätt kan bli 40 snurr. Det här kan bli lukrativt och du kan vinna mycket på spelet även om du aldrig tar dig till de progressiva jackpotterna.

Ska du satsa på Divine Fortune?

Räkna inte med att få fram bonussymboler och ta dig till de progressiva jackpotterna på denna slot. Det händer få spelare. Men om du tycker att chansen till detta är tillräckligt för att kittla dina sinnen så ska du ge spelet ett försök. Det här är en cool slot som många tycker om. Den har dissats av många recensenter men spelare satsar på och det säger en hel del.

Divine Fortune kommer inte att ge dig lika stora progressiva vinster som till exempel Mega Fortune. Det måste du också vara medveten om. Men med åren så kan det förstås bli mer då alltfler spelare får upp ögonen för detta spel. Det ger god underhållning och du kan börja med att testa en gratis demoversion för att se hur sloten fungerar.

När du ska välja ett bra casino så ska du även kunna använda en bonus för att spela mer på Divine Fortune. Det ger dig mer nöje och kanske också bättre vinstchanser.